Horia Tecău a ratat calificarea în sferturi, la Shanghai

135

Articole de la același autor

Tenismanul constănțean Horia Tecău și partenerul său de dublu Jean-Julien Rojer au părăsit, ieri, turneul ATP Masters de la Shanghai. 


Perechea româno-olandeză a jucat în optimile de finală cu dublul format din croatul Ivan Dodig și slovacul Filip Polasek, iar partida a fost una extrem de echilibrată. 


În primul set, s-a ajuns la tie-break, acolo unde Dodig și Polasek s-au impus cu 7-3. Parțialul al doilea s-a disputat tot sub semnul echilibrului, s-a ajuns din nou la tie-break, dar de această dată constănțeanul și coechipierul său au câștigat cu 7-4. Soarta partidei avea să se decidă în super tie-break. Cele două echipe au mers cap la cap până la scorul de 7-7, acolo unde Dodig și Polasek au arătat că sunt mai proaspeți, în timp ce Tecău și Rojer au cedat atât fizic, cât și psihic. Dodig și Polasek s-au impus cu 10-7 și s-au calificat astfel în sferturile de finală. 


Tecău și Rojer au acum în plan să participe la cât mai multe turnee pentru a putea strânge puncte în clasamentul ATP de dublu, necesare pentru a spera la o eventuală participare la Turneul Campionilor de la Londra. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1531 secunde