Liga Națională de handbal masculin

HCDS vrea să administreze Timișoarei prima înfrângere a stagiunii

215
HCDS vrea să administreze Timișoarei prima înfrângere a stagiunii - hcds-1539353919.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud susține, sâmbătă, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, partida cu SCM Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a 6-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Se anunță un meci dificil pentru jucătorii antrenați de Zvonko Sundovski, Timișoara - o echipă redutabilă - nepierzând niciun duel în acest sezon. În plus, privind istoricul confruntărilor directe, bănățenii și-au vândut întotdeauna scump pielea pe litoral și este de așteptat să dea și de această dată o replică viguroasă.

"Tot timpul a fost mai greu acasă cu Timișoara, decât la ei. Întâlnim o echipă foarte arțăgoasă, cu un antrenor care pune presiune pe arbitri. Să sperăm că sala va fi plină, avem nevoie de suporteri în momentele dificile. Va fi un meci de mare luptă, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm!", a declarat veteranul George Buricea, care revine pe teren după ce a lipsit la meciurile cu Plzen, din cauza unei accidentări.

La rândul său, antrenorul Zvonko Sundovski spune că jucătorii încep să absoarbă tot mai mult sistemul său și antrenamentele, diferite față de ceea ce făceau până la sosirea sa.

"Atmosfera este mai bună, dar cele două victorii cu Plzen sunt deja istorie. Mergem mai departe, avem un meci greu, trebuie să fim pregătiți. Avem ambiție și ne gândim doar la victorie", a spus Sundovski, citat de site-ul oficial al clubului.

Pentru constănțeni, miza este una importantă: în caz de victorie, HCDS poate face un salt spectaculos de cinci poziții în clasament, până pe locul 4. În plus, succesul este necesar și pentru a menține contactul cu primele clasate, HCDS fiind acum la 7 puncte distanță de liderul neînvins CSM București, față de care are însă un meci mai puțin disputat.

v v v

"Cu siguranță, va fi un meci deosebit de greu. Timișoara a avut un parcurs foarte bun, nu a pierdut niciun meci în campionat. Sperăm să le producem prima înfrângere chiar aici, la Constanța. Este un meci de importanță majoră pentru noi, de aceea sperăm să ne susțină cât mai mulți spectatori din tribunele Sălii Sporturilor", spune președintele Ionuț Stănescu.

În clasament, SCM Poli ocupă locul 6 (11 puncte), iar HCDS, locul 9 (9 puncte). CSM București este lider, cu 16 puncte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun înfruntă  pe Știința Bacău
Pagina a fost generata in 1.577 secunde