HCDS, pregătire la Sighișoara. "Mergem să ne încărcăm bateriile!"

153
HCDS, pregătire la Sighișoara.

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud Constanța se află, de luni, la Sighișoara, acolo unde va efectua un cantonament de 10 zile. Din lotul pe care îl vor avea la dispoziție antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea fac parte și tinerii promovați de la echipa a doua, Moroșanu, Ostace, Preda și Stănescu, ultimii doi fiind încă juniori.

"Este tradiționalul cantonament de vară, o perioadă de acumulare fizică, practic cea mai grea pentru un sportiv. Mergem să ne încărcăm bateriile pentru sezonul următor. Sunt aproape toți jucătorii. Din păcate, Komogorov și Onur au încă probleme cu vizele. Sperăm să le rezolvăm cât mai repede și să se alăture echipei.

Zilele acestea, vom perfecta încă un transfer, un inter dreapta", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu.

Alen Blazevic este, deocamdată, singurul jucător nou-venit care a intrat în programul echipei și are deja 10 zile de pregătire alături de noii colegi. Internaționalul croat este, de altfel, și singurul handbalist comunitar.

"Eu sunt foarte mulțumit cum au decurs primele 14 zile de antrenamente. Pot să spun că stăm foarte bine după pauza lungă pe care am luat-o. La Sighișoara, ne așteaptă o perioadă importantă, pentru că începem și antrenamentele tactice. Singura problemă este că nu îi avem încă pe toți, dar așteptăm să vină Komogorov, Onur și un inter dreapta", a adăugat antrenorul Djordje Cirkovic.

HC Dobrogea Sud a reprogramat amicalul cu CSM Făgăraș din 15 iulie pentru 8 august, la Constanța.

Până atunci, după revenirea din cantonament, echipa se va testa într-o "dublă" cu Steaua, pe 25-26 iulie, la Sala Sporturilor. Apoi, pe 29 iulie, acasă, și 5 august, în deplasare, va mai urma o "dublă" amicală cu Dunărea Călărași.

Meciul cu CSM Făgăraș va fi ultimul de verificare înainte de startul noului sezon.

Pe 15-16 august, HCDS va evolua în turneul Final 4 al Cupei României, iar pe 19 august, va debuta în Liga Zimbrilor, contra CSM-ului Bacău, la Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0247 secunde