Liga Națională de handbal masculin

HCDS, meci cu "lanterna roșie". La Constanța vine CSM Reșița

227
HCDS, meci cu

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud are cinci victorii consecutive în Liga Națională și este pe o pantă ascendentă, ceea ce le oferă un moral foarte bun handbaliștilor de la malul mării. Echipa antrenată de Djordje Cirkovic se pregătește pentru un nou test în Liga Zimbrilor. 


Joi, 21 noiembrie, de la ora 18.00, HCDS va juca, la Sala Sporturilor din Constanța, împotriva CSM-ului Reșița, echipă aflată pe ultimul loc în clasament. Constănțenii sunt pe locul 10, cu 13 puncte, în timp ce Reșița se află pe locul 14, cu doar 4 puncte. 


Elevii lui Cirkovic speră ca tribunele să fie populate, așa cum se întâmplă la fiecare meci jucat la Sala Sporturilor, iar publicul să împingă echipa spre victorie. 


HCDS se va baza în teren pe experiența lui George Buricea, care ocupă funcția de antrenor secund, dar care nu poate sta departe de teren. 


Brazilianul Fabio Rocha Chiuffa va reveni și el în echipă, după ce, în ultima etapă de campionat, nu a fost folosit, iar sârbul Zoran Nikolic își va conduce coechipierii din teren în încercarea de a câștiga cele trei puncte puse în joc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2633 secunde