Liga Națională de handbal masculin

HCDS, înfrângere cu cântec la Timișoara. "Este unul din cele mai proaste arbitraje!"

203
HCDS, înfrângere cu cântec la Timișoara.

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a avut parte de un meci plin de evenimente în deplasarea de la Timișoara. Echipa antrenată de Djordje Cirkovic a avut de înfruntat un public ostil, dar și o manieră de arbitraj jenantă a celor doi arbitri, M. Ghiorghișor (București) și M. State (Buzău). 


La pauză, constănțenii au condus cu 11-9, în partea a doua au încercat să mențină ritmul de joc, însă bănățenii au adus schimbări în jocul lor și au întors soarta partidei. După cele 60 de minute de joc, tabela arăta 22-21 pentru Poli Timișoara. 
La finalul meciului, președintele HCDS, Ionuț Stănescu, a acuzat vehement maniera de arbitraj și a lăsat să se înțeleagă că la meciul de la Timișoara a fost viciere de rezultat. 


"Este unul dintre cele mai proaste arbitraje pe care le-am avut cu Dobrogea Sud. Contestăm maniera în care au condus meciul. Mâine (n.r. - luni), vom depune un memoriu la federație", a declarat președintele Stănescu. 
"Eliminarea definitivă a lui Chikovani, în minutul 56, ne-a privat de un braț important la 9 metri în finalul partidei. Marjanovic a marcat din 7 metri, 22-20, Malinovic ne-a adus la un gol, 22-21. O minge dată de arbitri înapoi gazdelor, după o intercepție corectă a lui Buricea și o plecare pe contraatac a inflamat spiritele în tabăra noastră. Câteva mingi irosite, chiar și cu om în plus pe teren ne-au privat de un rezultat favorabil, dar rămânem cu gustul amar al deciziilor de arbitraj care ne-au defavorizat. La ultimul nostru atac, ce putea aduce egalarea, Buricea a fost sancționat eronat cu pași, iar mingea a fost făcută cadou gazdelor", au explicat conducătorii HCDS. 


Golurile formației constănțene au fost marcate de Șandru 8 (4x7m), Chikovani 5, Malinovic 3, Nikolic 2, Andrei 2 și Chiuffa 1. 
Joi, 12 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, HC Dobrogea Sud va întâlni pe Dunărea Călărași, în etapa a 23-a din Liga Zimbrilor. 


HCDS este pe locul 4 în Liga Națională, cu 39 de puncte, și este matematic calificată în play-off-ul campionatului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.609 secunde