HCDS, gata pentru meciul cu Dunărea. Fabio Chiuffa, sărbătorit la Constanța

166
HCDS, gata pentru meciul cu Dunărea. Fabio Chiuffa, sărbătorit la Constanța - hcds-1583960230.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud susține, deseară, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța, meciul cu Dunărea Călărași, contând pentru Liga Națională. 


La ultima ședință de pregătire, handbaliștii constănțeni l-au sărbătorit pe coechipierul lor, brazilianul Fabio Rocha Chiuffa, cel care a împlinit, marți, 10 martie, frumoasa vârstă de 31 de ani. Este prima zi de naștere pe care brazilianul o petrece în România, unde spune că se simte foarte bine. S-a adaptat la Constanța, unde echipa și suporterii îl apreciază. 
"Mă bucur că toți colegii din echipă au gânduri bune față de mine, sunt fericit aici. Cum am petrecut de ziua mea? Soția și băiețelul meu mi-au cântat «La mulți ani!» și mi-au dat un tort. Sigur că un cadou frumos pentru mine ar fi și victoria în meciul de joi. Păcat că se joacă fără spectatori, dar cred că e mai bine așa, am văzut cu toții cât de periculos este noul coronavirus. Noi ne vedem de treabă. Nu contează că jucăm cu Dinamo sau cu Călărași, în fiecare meci trebuie să jucăm bine și să câștigăm", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Fabio Rocha Chiuffa. 


XXX 
Conducerea HC Dobrogea Sud a făcut memoriu la FR de Handbal pentru a semnala erorile de arbitraj de la meciul cu Poli Timișoara, pe care l-a pierdut la limită, scor 21-22, duminică, în deplasare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.269 secunde