Liga Națională de handbal masculin

HCDS a făcut spectacol la Sala Sporturilor. Ultima victimă - HC Buzău

193
HCDS a făcut spectacol la Sala Sporturilor. Ultima victimă - HC Buzău - hcds-1583277387.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a primit, luni seară, la Sala Sporturilor, vizita echipei HC Buzău, formație aflată pe locul 13 în Liga Națională. După înfrângerea greu de digerat cu CSM București, de sâmbătă, handbaliștii antrenați de Djordje Cirkovic s-au mobilizat și au jucat la cel mai înalt nivel. 


Meciul a început cu echipa constănțeană în atac, iar după doar 18 minute, tabela arăta 13-3 pentru Dobrogea Sud. La pauză, constănțenii au intrat cu un avantaj considerabil, scor 17-8. Partea a doua s-a disputat după același registru, HCDS marcând din toate pozițiile. 


Încurajată din tribune de o galerie electrizantă, care se manifestă gălăgios la fiecare meci de pe teren propriu, HCDS s-a impus în cele din urmă cu scorul de 33-19 și a câștigat trei puncte importante în lupta pentru play-off. 


"Aveam nevoie de această victorie după înfrângerea cu CSM. Un meci pe care l-am tratat foarte serios, nu ne-am desconsiderat adversarul. Înfrângerea din etapa trecută nu și-a pus atât de mult amprenta. Și spectatorii au venit să ne susțină, este o victorie de moral. Personal, nu prea am avut meciuri în picioare, de aceea mă bucur că am evoluat bine și am dat tot ce am avut mai bun. Ne așteaptă acum un meci foarte greu la Timișoara", a declarat, la finalul partidei, portarul Daniel Vasile. 


HCDS este pe locul 4 în Liga Zimbrilor, cu 39 de puncte adunate în 21 de etape. Obiectivul constănțenilor este acela de a termina cât mai sus în clasament sezonul regulat, pentru a porni în play-off cu puncte mai multe și cu șanse mai mari de a se lupta pentru titlul național. 


Pentru constănțeni, urmează un meci foarte greu, în deplasare, cu Politehnica Timișoara, care se va disputa duminică, de la ora 11.00.


Meciul se anunță a fi unul interesant, mai ales că cele două echipe se vor întâlni și în Final Four-ul Cupei României, care va avea loc, pe 4 și 5 aprilie, la Sala Sporturilor din Constanța. 


XXX 
Antrenorul Djordje Cirkovic s-a bazat la meciul cu HC Buzău pe următorii jucători: Hendawy, Vasile, Iancu - Mocanu 6 goluri, Șandru 5, Malinovic 4, Nikolic 4, Csog 3, Andrei 3, Nistor 2, Chikovani 2, Ilie 2, Chiuffa 2, Buricea, Simovic, Susanu. 
Chiar dacă a avut momente în care a ratat incredibil, brazilianul Fabio Rocha Chiuffa a înscris două goluri spectaculoase, aruncând în aer tribunele Sălii Sporturilor. Sud-americanul este un jucător foarte iubit în orașul de la malul mării, mai ales prin faptul că are un stil de joc foarte spectaculos. 


George Buricea nu a reușit să înscrie, însă a condus foarte bine jocul atunci când a intrat pe teren din postura de coordonator. Veteranul constănțenilor se află, probabil, la ultimul sezon din carieră și vrea să se retragă în glorie, câștigând campionatul și Cupa României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5507 secunde