Până la încleștarea cu HK Malmo, din Cupa EHF

HC Dobrogea țintește "careul de ași" al Ligii Naționale

277
HC Dobrogea țintește

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța joacă sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18, în deplasare, cu CSU Suceava, într-o partidă contând pentru etapa a Vll-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

După un început mai greoi de sezon, HC Dobrogea Sud pare că și-a recăpătat încrederea în forțele proprii și a început să lege victoriile, așa cum erau obișnuiți suporterii constănțeni în epoca HCM. Patru victorii consecutive - două în Liga Națională, cu două dintre formațiile fruntașe (CSA Steaua și Politehnica Timișoara), dar și dubla victorie cu Talent Plzen, din turul al doilea al Cupei EHF.

Cu un moral bun, programul competițional le-a pregătit constănțenilor un traseu ce în teorie pare foarte realizabil: patru partide în Liga Națională împotriva a patru formații inferioare la majoritatea capitolelor.

Prima partidă, la Suceava. Moldovenii au remizat pe teren propriu cu Dinamo București (25-25) și au fost învinși de CSM București

(19-20), dar, chiar dacă ocupă penultima poziție a clasamentului

(13 din 14), CSU Suceava este capabilă de autodepășire. Antrenorul sucevenilor, Adrian Chiruț, a declarat că echipa sa vizează doar victoria în duelul contra dobrogenilor.

Până la dubla din turul trei al Cupei EHF, contra celor de la HK Malmo (17/18 și 24/25 noiembrie), HC Dobrogea Sud va mai juca în Liga Națională contra CSM-ului Făgăraș (3 noiembrie, locul 11), CSU Cluj (10 noiembrie, locul 14) și CSM Bacău (14 noiembrie, locul 12), partide ce ar putea duce echipa Constanței pe podium.

Clasament: 1. CSM București (16 p),

2. Potaissa Turda (13 p), 3. Dinamo București (13 p), 4. CSM Focșani

(13 p), 5. Dobrogea Sud (12 p).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun înfruntă  pe Știința Bacău
Pagina a fost generata in 0.5424 secunde