HC Dobrogea Sud vrea să alunge pasa nefavorabilă printr-un succes cu HC Vaslui

224
HC Dobrogea Sud vrea să alunge pasa nefavorabilă printr-un succes cu HC Vaslui - decizia-1487872663.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța întâlnește duminică, 26 februarie, de la ora 16, la Sala Sporturilor,

pe HC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii Naționale.

Handbaliștii antrenați de sârbul Djordje Cirkovic nu trec printr-o perioadă prea fastă, după două înfrângeri consecutive, în deplasările de la Odorhei (27-31) și Călă-rași (24-25), victoria contra moldovenilor fiind extrem de importantă. Din acest moment, orice pas greșit al constănțenilor poate fi echivalent cu pierderea unei poziții în clasament.

În continuare, problemele fizice persistă în jurul echipei. Nici de această dată, extrema dreaptă Nikola Crnoglavac nu va putea fi utilizat, după ruptura musculară suferită la meciul de acasă, de acum trei etape, cu CSU Suceava. De asemenea, situația lui Branko Angelovski este una delicată. Acesta nu poate evolua la capacitatea sa maximă, după operația suferită în urmă cu câteva săptămâni, la mână.

"Avem foarte mare nevoie de victorie în partida cu cei de la Vaslui. Multă lume s-a grăbit să ne judece, să-și dea cu părerea după aceste două înfrângeri, însă lucrurile nu sunt atât de grave. A fost o perioadă grea pentru noi, în care nu ne-am putut baza pe toți jucătorii, ne-a lipsit inspirația, norocul și iată că am pierdut și un loc în clasament. Dar nu este nimic de speriat, sunt sigur că vom reuși să ne revenim și să ne batem acolo unde ne este locul, între primele formații ale clasamentului. Am mare încredere în colegii mei", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu.

Partida va fi transmisă, în direct, de TVR 1.

Decizia FRH nu îndulcește gustul înfrângerii de la Călărași

Decizia Comisiei de Disciplină a Federației Române de Handbal, de a suspenda observatorul și cei doi arbitri de la meciul din Liga Națională, dintre Dunărea Călărași și HC Dobrogea Sud, este văzută cu ochi buni de președintele constănțenilor, însă nu schimbă soarta partidei și nici nu asigură eliminarea erorilor pe viitor.

"Noi nu ne bucurăm de răul altora, dar fiecare plătește pentru faptele comise. Din păcate, nu ne încălzește cu nimic această decizie, soarta partidei nu mai poate fi schimbată. Erori de arbitraj au mai fost și, cu siguranță, vor mai fi în continuare. Sperăm ca acest caz să-i facă mai atenți pe arbitri, pentru a se evita astfel de întâmplări", a completat Ionuț Stănescu.

FRH l-a suspendat pe observatorul partidei, Vlad Ionescu, timp de patru luni, iar pe arbitrii Sebastian Mârza și Cristian Nedelea, câte o lună. La partida dintre Dunărea Călărași și HCDS, cei trei oficiali au acordat echipei gazdă două time-out-uri în ultimele 5 minute, lucru interzis în regulament. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Sport : Handbal masculin
Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, înfrângere la Buzău
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun Constanța, un nou succes
Pagina a fost generata in 0.5003 secunde