HC Dobrogea Sud va juca la Brăila, în Final Four

192
HC Dobrogea Sud va juca la Brăila, în Final Four - hcdobrogeaburicea-1455038447.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Handbal a luat decizia ca turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin să se desfășoare, așa cum este normal, pe teren neutru, în acest sens gazdă fiind desemnată Sala Polivalentă "Danubius" din Brăila.


Dunărea Călărași, CSM București, Steaua București și HC Dobrogea Sud sunt cele patru echipe care vor lua parte la competiție.


După ce a învins două formații din Liga Națională, în optimi, la Constanța pe Potaissa Turda, scor 39-32, și în sferturi, în deplasare, pe HC Odorhei, cu 34-30, formația noastră se poate mândri că este singura echipă din Divizia A care a reușit calificarea în Final Four. 


Deși inițial fusese anunțat pe 13-14 aprilie, Final Four-ul Cupei României va avea loc în zilele de 16 și 17 aprilie, urmând ca tragerea la sorți a meciurilor să aibă loc chiar în prima zi a lunii aprilie, la ora 11.00, la sediul FRH.


De precizat că, la HC Dobrogea joacă și cel mai bun produs al handbalului masculin brăilean, George Buricea, care a plecat de la LPS Brăila către handbalul mare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3765 secunde