Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, succes fără dubii pe terenul Politehnicii Iași

197
HC Dobrogea Sud, succes fără dubii pe terenul Politehnicii Iași - hcdobrogea-1506262957.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța s-au impus, sâmbătă, pe terenul Politehnicii Iași, scor 30-26 (16-15), într-un duel din etapa a IV-a a Ligii Naționale. 


Constănțenii antrenați de francezul Christian Gaudin s-au aflat la timona partidei din primele minute și au condus permanent cu 2-3 goluri. Spre finalul primei reprize, ieșenii au avut o tresărire de orgoliu și s-au apropiat la doar un gol în spatele HCDS. 


În repriza secundă, Poli a preluat chiar conducerea în min. 34, 18-17, însă nu a avut forța de a face față tăvălugului constănțean. Cu extremele și linia de nouă metri la turație maximă, HC Dobrogea Sud a revenit în joc și a obținut cele trei puncte, scor final 30-26. 


Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat Laurențiu Toma (6), Nikola Crnoglavac (5), Dalibor Cutura (5), Stevan Vujovic (4), Nemanja Mladenovic (3), George Buricea (3), Mladen Rakcevic (2), Zoran Nikolic (1 g), Veljo Markoski (1). 


După patru etape, HC Dobrogea Sud a acumulat șapte puncte, iar etapa viitoare, programată pe 1 octombrie, va întâlni rivala Dinamo București, într-o reeditare a Supercupei României, câștigată de constănțeni, 28-27. Se anunță un meci incendiar între cele mai valoroase echipe ale României. 


"Cu siguranță, meciul cu Dinamo va fi unul extrem de disputat. Important este să avem toți jucătorii valizi și să fim concentrați la fiecare fază. De asemenea, îi vom avea alături de noi pe suporteri, pe care îi așteptăm alături de noi în număr cât mai mare, pentru a ne purta către un nou succes, așa cum au făcut de nenumărate ori de-a lungul timpului", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț "Rudi" Stănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5543 secunde