HC Dobrogea Sud, remiză în amicalul cu suedezii de la Alingsas HK

201
HC Dobrogea Sud, remiză în amicalul cu suedezii de la Alingsas HK - hcdobrogea-1534432881.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a terminat la egalitate, scor 21-21 (13-12), meciul amical împotriva suedezilor de la Alingsas HK, primul duel al puternicului turneu internațional amical de la Struga (Macedonia). 


Jucătorii constănțeni antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic au condus până spre final cu trei goluri (21-18), însă nu au avut puterea de a apăra avantajul împotriva ocupantei locului trei în Suedia, sezonul trecut. 


În celălalt duel al grupei, RK Zeleznicar Nis (Serbia) a învins pe RK Struga (Macedonia), scor 25-20. 


Astăzi, de la ora locală 20.15, HC Dobrogea Sud va juca împotriva celor de la RK Zelenicar Nis, iar sâmbătă, 18 august, de la ora 11, se vor duela cu echipa gazdă, RK Struga. 


Grupa B este compusă din formațiile RK Celje Pivovarna (Slovenia), Beșiktaș (Turcia), Fenix Toulouse (Franța) și Eurofarma Rabotnik (Macedonia). 


Duminică, 19 august, sunt programate meciurile de clasament, în funcție de locurile ocupate după cele trei etape din grupă. Toate partidele se dispută în aer liber. 


Primul meci oficial al constănțenilor este programat, sâmbătă, 25 august, de la ora 18, atunci când vor înfrunta pe Dinamo București, în Supercupa României. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă din București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5156 secunde