HC Dobrogea Sud rămâne lidera Ligii Naționale. Urmează derby-ul cu Steaua

381
HC Dobrogea Sud rămâne lidera Ligii Naționale. Urmează derby-ul cu Steaua - hcdobrogea-1477231752.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus, sâmbătă, în deplasare, pe terenul celor de la CSM Focșani, cu scorul de 30-21 (14-7), într-o partidă din etapa a IX-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

În urma acestei victorii, trupa antrenată de Djordje Cirkovici și Marko Sesum a revenit pe prima poziție a clasamentului, având două puncte avans față de principala contracandidată la titlu, Dinamo București.

Ca și în partida din etapa trecută, contra dinamoviștilor, veteranul dintre buturile constănțenilor Sijan Dane a fost unul din cei mai buni jucători ai partidei, paradele sale fiind de senzație.

Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat: Dusko Celica 7, Dalibor Cutura 4, George Buricea 4, Mladen Rakcevic 3, Nikola Crnoglavac 3, Dragoș Soare 3, Ionuț Nistor 3, Pedrag Vujadinovic 1 și Laurențiu Toma 1.

"Am avut un început de partidă mai bun, am reușit să ne gestionăm mai bine momentele de finalizare și am reușit treptat să ne impunem jocul. Cei de la Focșani formează o echipă bună, bătăioasă, însă diferența de scor a fost rezultatul unui joc foarte bun realizat de noi. Urmează o partidă foarte dificilă, acasă, cu Steaua, o echipă cu orgoliu rănit. Sperăm să avem alături de noi, cum ne-a obișnuit, un public numeros, care să ne împingă de la spate pe tot parcursul meciului. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi și le promitem că vom face tot ce este posibil să îi facem mândri de noi", a declarat președintele-jucător al constănțenilor, Ionuț "Rudi" Stănescu.

În etapa viitoare, HC Dobrogea Sud se întoarce la malul mării, în Sala Sporturilor, acolo unde, miercuri, 26 octombrie, de la ora 18, o va întâlni pe Steaua București.

Clasament: 1. HC Dobrogea Sud (24 p), 2. Dinamo București (22 p), 3. AHC Potaissa Turda (19 p), 4. HC Odorhei (19 p), 5. CSA Steaua București (17 p).

v v v

Tot sâmbătă, AHC Dobrogea Sud Constanța ll a reușit să se impună în deplasare, la Botoșani, scor 38-28 (16-10), într-o partidă contând pentru etapa a Vl-a a Diviziei A. HC Farul a avut liber. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4647 secunde