HC Dobrogea Sud, "misiune imposibilă" la Porto, în Cupa EHF

228
HC Dobrogea Sud,

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud au preferat să rămână în Capitală, miercuri, după egalul cu CSM București, ce le-a asigurat prima poziție în Liga Națională, după terminarea sezonului regulat.

Vineri, dis-de-dimineață, echipa și-a făcut bagajele și a decolat spre Porto (Portugalia), având o scurtă escală la Frankfurt (Germania), acolo unde va întâlni pe FC Porto Sofarma, în ultima etapă a Grupei C din Cupa EHF, sâmbătă, 30 martie, de la ora 18. Constănțenii vor părăsi Portugalia duminică, în jurul orei 11, iar la ora 18.30 vor ajunge înapoi în țară.

Șansele ca HCDS să ajungă în fazele superioare ale competiției sunt pur teoretice, iar în tabăra alb-albastră principalul obiectiv este competitivitatea. Până la ora partidei, se va ști rezultatul confruntării dintre Holstebro și Cuenca, din Danemarca, acolo unde HCDS are nevoie de victoria spaniolilor. Apoi, o victorie la 10 goluri diferență în Portugalia - ce pare imposibilă, iar Granollers (Spania) să învingă pe GOG Handbal (Danemarca), duminică, pe teren propriu.

FC Porto Sofarma este de departe cel mai puternic adversar pe care HCDS l-a înfruntat până acum, de la înființare, este prima în grupă cu maximum de puncte, a pierdut un singur meci în ultimele 24 de confruntări oficiale, iar la Constanța s-au impus cu 35-29, la capătul unui meci pe care l-au dominat cap-coadă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5523 secunde