Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, misiune dificilă, la Călărași

284
HC Dobrogea Sud, misiune dificilă, la Călărași - hcdobrogea-1549046273.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud are parte de o deplasare dificilă în week-end. Sâmbătă, 2 februarie, de la ora 17.30, formația constănțeană va înfrunta, la Călărași, localnica Dunărea, în derby-ul rundei a 16-a a Ligii Naționale. 


Jucătorii antrenați de Zvonko Sundovski vin după o victorie fără drept de apel, runda precedentă, 30-22 în deplasare, cu HC Buzău, dar se așteaptă la o replică puternică din partea Dunării. Greul abia acum începe pentru HCDS, care va juca, în februarie și martie, meciuri importante în campionat și Cupa EHF, lucru recunoscut și de președintele Ionuț Stănescu. 


"La Buzău, suporterii au venit în număr destul de mare, ne bucură acest lucru și le mulțumim. Sper ca numărul fanilor să crească de la meci la meci. Ne așteaptă un meci deosebit de greu, sâmbătă, la Călărași, unde îi invităm pe suporterii noștri, care ne susțin zi de zi, să vină să ne încurajeze. Se apropie și meciurile din cupele europene, nu avem cum să nu ne gândim deja la ele. Va fi o sărbătoare pentru noi, vor veni echipe foarte puternice și vom vedea handbal spectacol la Sala Sporturilor", a declarat președintele Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului. 


Cele două combatante sunt vecine în clasament: HC Dobrogea Sud ocupă locul 2, cu 33 de puncte, iar Dunărea, pe locul 3, cu 30 de puncte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5773 secunde