HC Dobrogea Sud, la a 18-a victorie în campionat. "Suntem pe primul loc!"

613
HC Dobrogea Sud, la a 18-a victorie în campionat.

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud a bifat cel de-al 18-lea succes din actuala ediție a Ligii Naționale de handbal masculin, după ce formația antrenată de Zvonko Sundovski s-a impus la pas, scor 36-24 (14-11), la Sala Sporturilor, în fața modestei echipe CS Universitatea Cluj. 


Partida cu ardelenii, contând pentru etapa a 22-a de campionat, a fost dominată, așa cum era de așteptat, de la un capăt la celălalt de către constănțeni. 
Antrenorul Zvonko Sundovski a decis să menajeze mulți dintre jucătorii de bază, astfel încât Nikolic, Buricea, Mitrevski și Mladenovic nu au fost incluși în lot, iar Kevic și Markoski au fost menajați. Chiar și în aceste condiții, Dobrogea Sud a făcut legea în teren, aducând bucurie în rândul sutelor de suporteri veniți în tribunele Sălii Sporturilor. 
Pentru HCDS, au marcat Crnoglavac (7), Chikovani, Csog (câte 5), Vujovic, Mocanu, Susanu (câte 4), Cutura, Toma (câte 2), Malinovic, Nistor și Andrei (câte 1), poarta fiind apărată de Iancu și Saldatsenka. 


"Cred că jucătorii noștri au fost puțin relaxați în prima repriză, știau că va fi un meci ușor și concentrarea nu a fost maximă. Dar am câștigat cele trei puncte și suntem pe primul loc. Vin meciuri din ce în ce mai grele și cred că și atitudinea băieților se va schimba", a declarat, la final, pentru site-ul oficial al clubului, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 
Grație acestui succes, HC Dobrogea Sud acumulează 54 de puncte și rămâne liderul Ligii Naționale, urmată de CSM București (50 p), care s-a impus in extremis la Buzău, scor 24-23. 


Un meci foarte important al rundei se joacă astăzi, de la ora 17.30, la București, unde campioana Dinamo (locul 4, 42 p) primește replica Potaissei Turda (locul 3, 46 p). 


Etapa viitoare debutează chiar mâine, când, de la ora 18.00, la Bacău, HC Dobrogea Sud va întâlni localnica CSM (locul 13, penultimul, 12 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6833 secunde