HC Dobrogea Sud, întâlnire cu fanii între două confruntări de Liga Națională

785

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a invitat suporterii constănțeni, sâmbătă, la o sesiune deschisă de autografe, într-un din Farmaciile Catena (vizavi de Cora). Toată "brigada delfinilor" fost prezentă la eveniment, făcând fotografii cu fanii și oferind autografe acestora. 


Suporterii le-au urat handbaliștilor antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic să câștige cu danezii de la Holstebro și să meargă mai departe în Cupa EHF, să aducă la Constanța și alte echipe de top ale Europei. Mulți dintre suporteri se gândesc la un nou titlu, după cinci ani de la ultima performanță reușită de HCM, cu o parte din jucătorii și staff-ul actual de la Dobrogea Sud. 
"Ne bucurăm să avem suporterii aproape. Mă bucur că au venit în număr așa mare, să îi cunoască pe băieți și altfel decât sunt în teren. Le mulțumesc pe această cale. Mă bucur și pentru noi că ne-am încărcat pozitiv cu energia lor", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu. 
HC Dobrogea Sud a mers "ceas" în acest an în Liga Zimbrilor, reușind nouă victorii în nouă meciuri disputate și este favorită la câștigarea sezonului regulat, ceea ce ar însemna un avantaj în play-off. Dobrogenii s-au detașat în fruntea clasamentului, cu un avantaj de patru puncte față de CSM București, pe terenul căreia va juca, însă, în penultima etapă a sezonului regulat. Programul ultimelor trei meciuri: HCDS - CSM Focșani (marți, 19 martie, ora 17.30, în direct la TVR HD), CSM București - HCDS (miercuri, 27 martie, ora 17.30, TVR HD), HCDS - Potaissa Turda (miercuri, 3 aprilie). 


În ultima etapă, programată vineri, HCDS s-a impus, în deplasare, în fața Științei Bacău, scor 28-25 (15-16). 
După partida de marți, de acasă, cu CSM Focșani, la Sala Sporturilor, vin danezii de la Holstebro, sâmbătă, 23 martie, de la ora 18, în cea de-a cincea etapă a Grupei C din Cupa EHF. O victorie a constănțenilor le poate oferi poziția a doua a grupei, indiferent ce se va întâmpla în ultima rundă. 


"Suntem pe un drum bun, vrem să ajungem la nivelul HCM. Sper ca săptămâna asta să avem două victorii, cu Focșani, să fim pe locul 1 în play-off, și cu Holstebro, ca să avem șanse mari să intrăm în primii 8 la Cupa EHF, în Europa", a declarat Branko Angelovski, team managerul constănțenilor, prezent la întâlnirea cu fanii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1683 secunde