Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, înfrângere surprinzătoare la Focșani

165
HC Dobrogea Sud, înfrângere surprinzătoare  la Focșani - hcds-1569771489.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud nu se regăsește în acest sezon din Liga Națională.

Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a jucat, sâmbătă, în deplasare cu CSM Focșani, în etapa a 5-a din actuala stagiune. Mereu în avantaj, echipa gazdă a încheiat prima repriză cu un singur gol avantaj, 12-11. Dejan Malinovic a ținut în joc formația constănțeană cu golurile sale, jucătorii de la malul mării au forțat egalarea, dar nu au putut atinge acest prag psihologic și vrâncenii au găsit mai mereu soluții la finalizare. În apărare, HCDS nu a avut antidot pentru Țuțu și sârbul Marjanac.

Gălăgioșii suporteri locali, jocul tare, chiar cu riscul unor eliminări în serie, dar mai ales eficacitatea în atac au fost atuurile echipei antrenate de Dalibor Cutura, care a demonstrat că îi cunoaște pe constănțeni foarte bine.

La 21-20 pentru Focșani, cu 5 minute înainte de final, victoria încă părea posibilă, dar ratările constănțenilor din finalul meciului au făcut ca CSM Focșani să se impună cu scorul de 23-20.

Zvonko Sundovski și George Buricea i-au utilizat pe Iancu, Hendawy - portari, Malinovic 7 goluri, Omar 3, Chikovani 2, Chiuffa 3, Andrei 4 (1x7m), Nikolic 1, Simovic, Rotaru, Nistor, Susanu.

HC Dobrogea Sud va juca următorul meci cu CSM Vaslui, miercuri, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud merge după puncte la Focșani
Pagina a fost generata in 0.3611 secunde