Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, înfrângere surprinzătoare cu CSU Suceava

277
HC Dobrogea Sud, înfrângere surprinzătoare cu CSU Suceava - hcdobrogea-1504448397.jpg

Articole de la același autor

 HC Dobrogea Sud a început noua ediție a Ligii Naționale cu un eșec usturător, sâmbătă, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSU Suceava, scor 23-29 (9-15). Dincolo de faptul că au pierdut trei puncte importante, constănțenii antrenați de francezul Christian Gaudin au practicat un handbal modest, cu multe ratări uriașe, dar și cu momente de amorțire pe propriul semicerc. 


Văzută favorită în acest duel, HCDS și-a subestimat adversarii și, treptat, gluma a început să se îngroașe, constănțenii negăsind soluții de a reintra în joc. Cea mai mare diferență s-a consemnat în debutul părții secunde, atunci când tabela arăta un neverosimil 18-10 pentru suceveni! 


Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat: Nikola Crnoglavac (7), Dalibor Cutura (4), Stevan Vujovic și George Buricea (câte 3), Sabin Ignat, Ionuț Nistor, Nemanja Mladenovic, Mladen Rakcevic, Velko Markoski și Bogdan Moisă (câte 1). 


Tot în această etapă, s-au mai înregistrat următoarele rezultate: AHC Potaissa Turda - CSA Steaua București 21-22 (9-10) și CSM Făgăraș - Dinamo București 23-32 (10-10). 


În următoarea rundă, programată duminică, 10 septembrie, HC Dobrogea Sud va merge în Capitală, pentru derby-ul cu CSM București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4485 secunde