Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, înfrângere severă la Călărași

207
HC Dobrogea Sud, înfrângere severă la Călărași - hcdobrogea-1521825685.jpg

Articole de la același autor

Aflați încă sub euforia câștigării Cupei României, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța nu au reușit să repete jocul bun arătat în ultimele partide, joi seară, în deplasarea de la Călărași, în etapa a XXI-a a Ligii Naționale. 


Jucătorii antrenați de Sandu Iacob și Marko Isakovic au început meciul foarte slab, iar la pauză, tabela arăta un neverosimil 18-7 pentru Dunărea. Diferența a fost una prea mare pentru a mai fi recuperată în partea a doua, chiar dacă jucătorii de pe litoral au călcat accelerația. Scorul final a fost 35-29, fapt ce le-a permis gazdelor să se mențină pe poziția a șaptea a Ligii Naționale, dar i-a adus la doar patru puncte de următoarea clasată, HC Dobrogea Sud. 


Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat: Predrag Vujadinovic (6), Laurențiu Toma (6), Stevan Vujovic (5), Nikola Crnoglavac (3), Dejan Malinovic (3), Mihai Rohozneanu (2), Vencel Csog (2), Ionuț Nistor (1) și Dalibor Cutura (1). 


Așadar, șanse pur teoretice pentru HCDS de a mai termina sezonul regulat pe unul din primele patru locuri (pentru a avea avantajul unui meci în plus disputat pe teren propriu în sferturi de finală), în condițiile în care urmează două partide dificile: acasă cu HC Vaslui (joi, 29 martie) și în deplasare, cu CSA Steaua București (joi, 12 aprilie), lidera clasamentului și încă rănită după ce HCDS a învins-o în semifinala Cupei României. 


Clasament: 1. CSA Steaua (55 p), 2. Potaissa Turda (54 p), 3. Poli Timișoara (50 p), 4. CSM București (49 p), 5. Dinamo (47 p), 6. HCDS (46 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2984 secunde