Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, în fața ultimului duel din sezonul regulat

181
HC Dobrogea Sud,  în fața ultimului duel din sezonul regulat - hcdobrogea-1523466944.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19.45, echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța evoluează pe terenul Stelei București, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională. Partida va fi transmisă în direct, pe Digi Sport 4 și Telekom Sport 2.

În play-off, constănțenii antrenați de Sandu Iacob vor avea de înfruntat, cel mai probabil, pe Dinamo București, care în această rundă beneficiază de retragerea din campionat a echipei HC Odorhei și se impune cu 10-0, fiind aproape sigură de locul 3. Pentru ca ierarhia să sufere modificări, ocupanta locului secund, Potaissa Turda, ar trebui să piardă pe teren propriu, împotriva formației CSM Focșani (antepenultimul loc), ceea ce pare foarte improbabil.

O altă modificare a clasamentului ar putea fi reprezentată de o eventuală rocadă între CSM București și Dobrogea Sud, în situația în care constănțenii se impun pe terenul Stelei, iar CSM-ul pierde în deplasare, la Dunărea Călărași (de la ora 18). Din nou, lucru dificil de întâmplat.

Indiferent de rezultatul de pe terenul Stelei, dar și de deznodământul din play-off-ul Ligii Naționale, HC Dobrogea Sud și-a îndeplinit obiectivul din acest sezon, și anume calificarea în cupele europene (în speță Cupa EHF), după cucerirea Cupei României, în luna martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5242 secunde