HC Dobrogea Sud furnizează nouă jucători loturilor naționale

158
HC Dobrogea Sud furnizează nouă jucători loturilor naționale - hcdobrogea-1522774948.jpg

Articole de la același autor

Proaspătă câștigătoare a Cupei României la handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanța oferă loturilor naționale, ce se află în pregătire, nu mai puțin de nouă jucători.

Selecționerul României, Xavier Pascual, este în căutarea formulei norocoase pentru a forța accederea la Campionatul Mondial. Pentru a fi posibil acest lucru, tricolorii sunt obligați să treacă la baraj de reprezentativa Macedoniei, în luna iunie. Astfel, la cantonamentul de la Cluj, se regăsesc trei jucători ai HCDS: pivotul Dragoș Soare și extrema stângă Vencel Csog - lotul A și extrema dreaptă Ionuț Nistor - lotul B.

De asemenea, selecționerul naționalei de tineret U20, cel care este și principal la HC Dobrogea Sud, Sandu Iacob, va lua în turneul de pregătire din Polonia alți doi jucători crescuți pe litoral: pivotul Daniel Susanu și extrema stângă Alexandru Andrei.

Alți patru jucători sunt prezenți la acțiunile loturilor Macedoniei (Nikola Mitrevski și Velko Markoski), Muntenegrului (Stevan Vujovic) și Bosniei (Dejan Malinovic).

Handbaliștii vor beneficia de o mini-vacanță de Paști, între 6 și 8 aprilie. Următoarea partidă oficială pentru HCDS este și ultima a sezonului regulat, joi, 12 aprilie, de la ora 19.45, împotriva liderului CSA Steaua București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3131 secunde