Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, duel cu ultima clasată. Constănțenii, mari favoriți!

280
HC Dobrogea Sud, duel cu ultima clasată. Constănțenii, mari favoriți! - hcds-1574284734.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud așteaptă cu nerăbdare meciul din această seară, cu CSM Reșița, care se va desfășura la Constanța, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18:00. Echipa de la malul mării este favorită clară înaintea confruntării cu bănățenii, care se află pe ultimul loc în Liga Zimbrilor. 


Antrenorul Djordje Cirkovic are la dispoziție 18 jucători, incluzându-l și pe secundul George Buricea, care a decis să revină pe teren. Cirkovic preferă să gândească duelul cu ultima clasată și din perspectiva programului încărcat, având în vedere că, până la sfârșitul anului, HCDS va juca și în Cupa României. 


Sorții au decis ca echipa de la malul mării să joace în Cupa României cu CSM Făgăraș, formație pe care HCDS a învins-o în acest sezon în Sala Sporturilor din Constanța. 


"Suntem favoriți pentru prima dată după mult timp. Vrem trei puncte și ar fi foarte bine dacă am reuși asta cu mai puțin efort, să folosim doar 14 jucători, pentru că ne așteaptă un program foarte greu în decembrie, când s-ar putea să avem patru meciuri în zece zile", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Djordje Cirkovic. 


HC Dobrogea Sud are neapărat nevoie de victorie pentru a-și menține moralul bun căpătat în ultimele etape. Echipa de pe litoral a câștigat ultimele cinci meciuri și știe că CSM Reșița este o echipă ușor de învins, însă care poate face surprize atunci când nu este luată în serios. 


Brazilianul Fabio Rocha Chiuffa este așteptat să facă spectacol împotriva reșițenilor. Sud-americanul încântă publicul ori de câte ori are ocazia cu stilul său de joc spectaculos și cu fazele electrizante pe care le face. 


Mai mult ca sigur, George Buricea va intra și el pe teren din postura de coordonator de joc. Buricea a evoluat în câteva partide din Liga Națională în acest sezon și a făcut-o foarte bine. 


Având în vedere că este un meci cu ultima clasată, s-ar putea spune că portarii nu vor avea prea mult de muncit. Chiar și așa, egipteanul Karim Hendawy, dar și Ionuț Iancu trebuie să fie atenți și să nu îi privească de sus pe adversari. 
Publicul va avea și el un aport foarte important. Având în vedere că partida se joacă de la ora 18:00, majoritatea constănțenilor termină programul la serviciu și ar putea umple tribunele Sălii Sporturilor, pentru a se relaxa urmărind un adevărat spectacol handbalistic. 


În cazul unei victorii, Handbal Club Dobrogea Sud ar urca considerabil în clasamentul Ligii Zimbrilor. Constănțenii sunt pe poziția a 10-a, cu 13 puncte și ar acumula 16, având posibilitatea de a ajunge chiar pe locul 5.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3914 secunde