HC Dobrogea Sud, calificată în Final Four-ul Cupei României

222
HC Dobrogea Sud, calificată în Final Four-ul Cupei României - hcds1-1576436915.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a reușit, sâmbătă seară, o performanță foarte bună prin calificarea în Final Four-ul Cupei României. 


Echipa antrenată de Djordje Cirkovic a jucat pe terenul CSM-ului Alexandria, echipă aflată în Divizia A. Constănțenii nu au avut nicio emoție în privința victoriei și, după cele 60 de minute de joc, s-au impus cu scorul de 38-31. 


Golurile echipei constănțene au fost înscrise de Nistor 10, Andrei 7, G. Ilie 5, Chikovani 4, Mocanu 4, Nikolic 4, Rotaru 2, Susanu 1 și Ignat 1. 


Pentru formația de la țărmul mării, urmează o binemeritată vacanță, reunirea lotului fiind programată la 6 ianuarie. 
Celelalte partide din sferturi se vor disputa duminică, 15 decembrie - ora 11.00: CSM Bacău - HC Buzău (în direct la TVR 1), ora 12.00: Magnum Botoșani - SCM Politehnica Timișoara, ora 15.30: Dinamo București - Potaissa Turda (în direct la TVR 1). 
La începutul pauzei competiționale, HCDS se află pe locul 5 în clasament, cu 23 de puncte, la două "lungimi" în spatele Minaurului Baia Mare, echipă pe care constănțenii au învins-o, recent, la Sala Sporturilor din Constanța. 


Miza cea mare este mai întâi calificarea în play-off-ul Ligii Zimbrilor, iar acest obiectiv poate fi îndeplinit fără prea multe probleme, mai ales să jocul constănțenilor merge din ce în ce mai bine.


XXX 
Handbal Club Dobrogea Sud nu a uitat nici de spiritul sărbătorilor de iarnă. Astfel, sportivii de la malul mării au mers la centrul de plasament "Antonio" din Constanța, acolo unde au dăruit copiilor nu mai puțin de 60 de pachete cu dulciuri și îmbrăcăminte, dar și un televizor, termometre și un robot de bucătărie. 


"Copiii simt nevoia să aibă pe cineva alături de ei în preajma sărbătorilor. Ne-am gândit că ar fi frumos să îi ajutăm. Mă bucur că am putut fi alături de ei și că le-am adus puțină bucurie în suflet. Toate gândurile bune din partea HC Dobrogea Sud se îndreaptă acum spre ei. Le dorim sărbători fericite!", a declarat Laurențiu Toma, citat de site-ul oficial al clubului. 


Și copiii au avut o surpriză pentru echipa de la malul mării. Ca un gest de recunoștință, i-au oferit în dar, simbolic, un brăduț președintelui Ionuț Stănescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5489 secunde