HC Dobrogea Sud, activă la toate categoriile de vârstă

164
HC Dobrogea Sud, activă la toate categoriile  de vârstă - hcdobrogea-1524585923.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa secundă a HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus în fața celor de la CSU Târgoviște, în deplasare, scor 56-26, într-o partidă din etapa a XV-a a Diviziei A, Seria A.

În lotul echipei antrenate de Aleksandr Adzic s-au aflat și câțiva jucători obișnuiți cu echipa mare: Dan Vasile, Alexandru Andrei, Daniel Susanu sau Bogdan Tudorancea.

HC Dobrogea Sud ll mai are de disputat trei meciuri în acest sezon: cu CSM II București (5 mai) și liderul seriei A, Știința Bacău (20 mai), la Constanța, și cu CNOT Brașov (13 mai), în deplasare. Echipa a doua nu are drept de promovare în Liga Națională.

De asemenea, cei mai mici handbaliști ai academiei HC Dobrogea Sud au avut o comportare excelentă în week-end. Juniorii IV (născuți 2005-2006) și cei de la grupa de mini-handbal, antrenați de Enis Murtaza, au câștigat toate meciurile disputate în turneul euro-regional de la Medgidia. Grupele de juniori ll și lll nu au obținut calificarea la turneele semifinale, în timp ce juniorii l au fost eliminați înaintea turneului final.

Echipa de seniori HC Dobrogea Sud Constanța va juca partida decisivă din faza sferturilor de finală ale play-off-ului contra celor de la Dinamo, duminică, 29 aprilie, de la ora 15.30, la București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5779 secunde