Cupa EHF la handbal masculin HC Dobrogea Sud a terminat la egalitate cu Antalyaspor

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 03 Septembrie 2019 143
Handbal Club Dobrogea Sud a jucat, duminică seară, în Turcia, împotriva celor de la Antalyaspor, în prima manșă a turului întâi preliminar din Cupa EHF. 


Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a terminat la egalitate cu reprezentanta gazdelor, scor 24-24; astfel, calificarea în turul al doilea se joacă la Constanța. 


Cip Travel Antalyaspor a făcut o primă repriză bună, pe care a încheiat-o în avantaj, scor 12-10, dar, după pauză, echipa de la malul mării a preluat inițiativa. La jumătatea reprizei secunde, HCDS a întors scorul în favoarea sa, 18-17, prin golul marcat de Omar Yassin. S-a mers strâns, apoi o dublă a lui Omar a dus scorul la 23-21 și victoria părea aproape. 


Erorile din atac ale constănțenilor le-au permis vicecampionilor Turciei să revină și să egaleze, 23-23. Ba chiar să treacă în avantaj, 24-23, după o pasă la intercepție care le-a dat șansa să marcheze pe contraatac. Sabin Ignat a recuperat însă excelent la semicerc după o aruncare ratată și a înscris, din extrema dreaptă, pentru 24-24, scor cu care avea să se încheie meciul. 


Returul se joacă pe 8 septembrie, de la ora 18.00, la Constanța. 
Pentru HCDS, au evoluat: Hendawy, Iancu, Vasile - Malinovic 8, Chikovani 4, Omar 3, Ignat 3, Andrei 1, Simovic 1, Nikolic 1, Susanu 1, Csog, Ilie, Chiuffa. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei