Cupa EHF la handbal masculin

HC Dobrogea Sud a terminat la egalitate cu Antalyaspor

181
HC Dobrogea Sud a terminat la egalitate cu Antalyaspor - hcds-1567445557.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a jucat, duminică seară, în Turcia, împotriva celor de la Antalyaspor, în prima manșă a turului întâi preliminar din Cupa EHF. 


Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a terminat la egalitate cu reprezentanta gazdelor, scor 24-24; astfel, calificarea în turul al doilea se joacă la Constanța. 


Cip Travel Antalyaspor a făcut o primă repriză bună, pe care a încheiat-o în avantaj, scor 12-10, dar, după pauză, echipa de la malul mării a preluat inițiativa. La jumătatea reprizei secunde, HCDS a întors scorul în favoarea sa, 18-17, prin golul marcat de Omar Yassin. S-a mers strâns, apoi o dublă a lui Omar a dus scorul la 23-21 și victoria părea aproape. 


Erorile din atac ale constănțenilor le-au permis vicecampionilor Turciei să revină și să egaleze, 23-23. Ba chiar să treacă în avantaj, 24-23, după o pasă la intercepție care le-a dat șansa să marcheze pe contraatac. Sabin Ignat a recuperat însă excelent la semicerc după o aruncare ratată și a înscris, din extrema dreaptă, pentru 24-24, scor cu care avea să se încheie meciul. 


Returul se joacă pe 8 septembrie, de la ora 18.00, la Constanța. 
Pentru HCDS, au evoluat: Hendawy, Iancu, Vasile - Malinovic 8, Chikovani 4, Omar 3, Ignat 3, Andrei 1, Simovic 1, Nikolic 1, Susanu 1, Csog, Ilie, Chiuffa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 August 2019
Stire din Sport : Transfer de răsunet pentru HCDS
Pagina a fost generata in 1.5324 secunde