HC Dobrogea Sud a terminat grupa de la Struga pe prima poziție

210
HC Dobrogea Sud a terminat grupa de la Struga pe prima poziție - hcdobrogea-1534688311.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au impresionat la cea de-a 49-a ediție a Turneului internațional amical de la Struga (Macedonia), acolo s-au calificat în finală "en-fanfare", practicând un joc încântător. 


După ce au terminat la egalitate duelul cu suedezii de la Alingsas HK, scor 21-21 (12-11), au învins vicecampioana Serbiei, RK Zeleznicar Nis, cu 24-20 (12-9), și au spulberat echipa gazdă, RK Struga, scor 37-19 (18-5), dobrogenii au terminat grupa pe prima poziție și au primit "viza" pentru finala competiției. 


În ultimul act s-a calificat și echipa slovenă Celje, adversar pe care HC Dobrogea Sud l-a întâlnit și în cantonamentul din Slovenia, de acum o săptămână. Atunci, partida s-a întrerupt la pauză, din cauza jocului agresiv practicat de cele două echipe.
 
Finala turneului de la Struga s-a disputat aseară, după încheierea ediției. 


Primul meci oficial al constănțenilor din acest sezon este programat, sâmbătă, 25 august, de la ora 18, atunci când vor înfrunta pe Dinamo București, în Supercupa României. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă din București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3187 secunde