HC Dobrogea Sud a ratat în ultima secundă calificarea în turul III al Cupei EHF

244
HC Dobrogea Sud a ratat în ultima secundă calificarea în turul III al Cupei EHF - meci1-1570993363.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud a avut parte de o seară de coșmar în Ungaria, acolo unde a jucat cu Csurgoi KK, în manșa secundă a turului al doilea preliminar din Cupa EHF. 


Echipa constănțeană a făcut o partidă extrem de bună, însă în cele din urmă a ratat calificarea în turul al treilea. La pauză, tabela arăta 9-9 și formația de la malul mării se lupta în continuare cu maghiarii pentru calificare. Finalul a fost unul interzis cardiacilor. 


La ultimul atac al echipei antrenate de Djordje Cirkovic, Chikovani a înscris pentru 21-18 și HCDS era calificată. Mingea a fost repusă foarte repede în joc, iar maghiarii au înscris în ultima secundă prin Leimeter și au năruit speranțele constănțenilor. 
HC Dobrogea Sud s-a impus la două goluri diferență (21-19), însă nu a fost îndeajuns pentru a obține calificarea. 
"Am fost foarte aproape de o frumoasă calificare. Mă bucur că am câștigat în Ungaria și că echipa a jucat bine. Părăsim competiția cu fruntea sus. I-am felicitat pe băieți pentru joc și pentru victorie. Echipa a dat dovadă de caracter și a arătat că are un foarte mare potențial. Mie îmi dă încredere pentru viitor. Ne așteaptă campionatul și Cupa României", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului. 


Jucătorii care au evoluat pentru HCDS în partida cu Csurgoi KK: Iancu 15 intervenții, Vasile - Chiuffa, Malinovic (5), Rotaru (1), Nikolic (3), Chikovani 5, Csog (5), Nistor, Simovic (1), Susanu, Omar, Andrei (1). 


XXX 
HCDS este astfel eliminată din cupele europene și își continuă aventura în Liga Națională. Echipa antrenată de Djordje Cirkovic nu stă prea bine în competiția internă, având doar 4 puncte din 7 partide disputate. Chiar dacă la prima vedere ocupă un loc destul de jos în clasament, HCDS trebuie să își revină și să se redreseze în vederea calificării în play-off.
De altfel, președintele Stănescu a declarat, într-o conferință de presă susținută înaintea dublei cu Csurgoi KK, că nici nu se gândește că echipa sa ar putea să rateze play-off-ul în acest sezon. 


Următorul meci pe care HCDS îl va susține în Liga Națională va fi cel cu HC Buzău, joi, 17 octombrie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău. 


Cu o eventuală victorie la Buzău, HCDS ar acumula 7 puncte în Liga Națională și ar avea șansa să se apropie de locurile care duc în play-off. După meciul de la Buzău, va urma partida cu SCM Politehnica Timișoara, din data de 10 noiembrie, care se va disputa la Sala Sporturilor din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5508 secunde