Handbaliștii juniori de la CSS Medgidia, medaliați cu bronz la Naționale

225
Handbaliștii juniori de la CSS Medgidia, medaliați cu bronz la Naționale - handbalistii-1528032301.jpg

Articole de la același autor

Micii handbaliști de la CSS Medgidia s-au întors cu medaliile de bronz de la Satu Mare, acolo unde au luptat la turneul final al Campionatului Național de juniori lll. Performanță excelentă obținută de CSS Medgidia, ținând cont de faptul că au fost învinși doar de două ori, în fața celor mai bune centre de copii și juniori din țară, CSM București și Știința Bacău. În meciul decisiv pentru medalii, finala mică, formația antrenată de Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu a învins cu 28-22 pe CSM Timișoara. 


În grupă, CSS Medgidia a învins pe CSM Ploiești (29-23) și Potaissa Turda (29-22), fiind învinsă doar de CSM București (24-34). Astfel, CSS Medgidia a terminat pe locul secund și s-a calificat în semifinale, acolo unde avea să piardă în fața Științei Bacău, scor 28-32. Băcăuanii au câștigat ulterior trofeul după o finală cu CSM București, scor 33-27. 


Iată lotul de jucători al CSS Medgidia: Daniel Paraschiv, Vlad Uzun, Daniel Neagu, Mihai Stoica, Mihai Darabaș, Robert Cornilă, Ailin Suliman, Aldin Mamut, Amir Ablachim, Eduard Olaru, Feri Goiceanu, Andrei Mureșanu, Alexandru Hornet, Radu Pavelescu, Paul Ene, Florin Leța, Alexandru Hampu și Dragoș Panțu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1637 secunde