Handbalistă din Constanța, prezentă la Campionatul Mondial Școlar

229
Handbalistă din Constanța, prezentă la Campionatul Mondial Școlar - handbalista-1519148974.jpg

Articole de la același autor

În perioada 21 februarie - 1 martie, se vor desfășura, în capitala Qatarului, Doha, întrecerile Campionatului Mondial Școlar de handbal masculin și feminin, competiție organizată de Federația Internațională a Sportului Școlar (ISF), Ministerul Educației Naționale - prin Federația Sportului Școlar și Universitar - având competență exclusivă de reprezentare a României la această competiție. 


Echipa feminină a României este reprezentată de Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, unitate de învățământ care promovează sportul de performanță și la care activează una din cele mai valoroase tinere jucătoare produse de handbalul constănțean în ultimii ani, Andra Moroianu (17 ani, ex-CSS 1 Constanța). 


"Îmi doresc ca la acest Mondial să fac jocuri foarte bune, cât mai puține greșeli individuale și să ajut echipa de fiecare dată când intru pe teren. Obiectivul meu este de a câștiga o medalie, dar și titlul pentru cea mai bună extremă dreaptă. Este o mare șansă pentru mine, deoarece este primul Campionat Mondial la care particip și doresc să fim unite, să ne ajutăm, atât în teren, cât și în afara lui și să ne mobilizăm pentru a obține o medalie", a declarat Andra Moroianu. 


La masculin, România este reprezentată de LPS Bacău. Cele două formații sunt câștigătoarele Olimpiadei Liceelor la handbal, în anul școlar 2016/2017. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9908 secunde