Handbal și entuziasm la Sala Sporturilor! HC Dobrogea Sud și-a prezentat lotul

735
Handbal și entuziasm la Sala Sporturilor! HC Dobrogea Sud și-a prezentat lotul - hcds1-1566491828.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud și-a prezentat, miercuri seară, lotul de jucători cu care va aborda noul sezon. Într-o atmosferă electrizantă, handbaliștii constănțeni și-au făcut apariția unul câte unul pe parchetul Sălii Sporturilor din Constanța. 


Cu Zvonko Sundovski antrenor principal și George Buricea antrenor secund, constănțenii speră să depășească performanțele obținute în sezonul trecut și să cucerească titlul în Liga Națională.


Din lotul actual al HCDS fac parte 16 jucători. Fiecare dintre aceștia va pune umărul la realizarea obiectivelor pe care clubul le-a stabilit pentru următorul sezon. 


Imediat după prezentarea lotului, Handbal Club Dobrogea Sud a susținut un meci amical în fața celor de la HC Buzău, echipă antrenată de fostul selecționer al echipei naționale a României Eliodor Voica. 


Chiar dacă a fost doar un meci de pregătire, jucătorii ambelor echipe au tratat duelul ca pe unul oficial. Intrările au fost dure și de o parte și de alta, însă la final sportivii și-au strâns mâna în spirit de fair-play. 
Constănțenii s-au impus clar, scor 35-24, după ce, la pauză, tabela arăta 17-13. 


Pentru HCDS, au evoluat: Iancu, Hendawy, Vasile - portari, Nistor 6 goluri, Chiuffa 2 - extreme dreapta, Malinovic 4 - inter dreapta, Chikovani 3, Ignat 1 - centri, interi stânga, Omar 5, Ilie 1 - interi stânga, Csog 2, Andrei 7 - extreme stânga, Simovic, Nikolic (cpt.) 1, Susanu 3, Mocanu - pivoți. 


Chiuffa, pase senzaționale 
Chiar dacă a înscris doar două goluri în partida cu HC Buzău, brazilianul Chiuffa a făcut spectacol prin pasele senzaționale pe care le-a oferit și prin stilul său energic de joc. Sud-americanul a dat totul pentru echipă în timpul meciului și a arătat că va fi un jucător de bază pentru constănțeni. 
Un alt remarcat a fost portarul egiptean Hendawy, cel care a avut câteva parade care au ridicat publicul în picioare. 
Chiar dacă Sala Sporturilor nu a fost plină, atmosfera a fost una incredibilă. După fiecare reușită a constănțenilor, dar și la finalul partidei, Sala Sporturilor din Constanța a vibrat pe renumita melodie a sârbilor de la Sars, "Perspektiva". Și publicul a gustat acest lucru din plin. Lumea a aplaudat în picioare la final evoluția favoriților și speră ca echipa lor de suflet să câștige cât mai multe trofee în sezonul viitor. 


Pe un drum bun! 
"Am debutat ezitant, dar echipa a intrat apoi în ritm, era de așteptat. O victorie normală. Este îmbucurător că jucători tineri români își fac loc în echipă. Se vede că nu suntem încă omogeni, dar meciul de azi și turneul de la Buzău ne dau speranțe. Și nou-veniții s-au mișcat bine pentru un meci amical, eu spun că suntem pe un drum bun. Aștept cu mare optimism campionatul", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


"Mai avem mult de muncă, se vede că ne-am adunat cu toții destul de târziu. Mai trebuie puse la punct combinațiile. Lipsesc jucătorii cu mare experiență. Sper ca tinerii și jucătorii veniți în vară să reziste presiunii. Primul obiectiv este să venim cu toate cele trei puncte de la Baia Mare", a adăugat și proaspătul antrenor secund George Buricea. 
HC Dobrogea Sud va juca marți, 27 august, la Baia Mare, iar pe 1 septembrie, în Turcia, va disputa prima manșă cu Antalyaspor, din turul 1 al Cupei EHF. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3415 secunde