Halep recunoaște: "Îmi place să joc sub presiune, e mai distractiv"

193
Halep recunoaște:

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a recunoscut că și-a pierdut concentrarea pe finalul partidei cu britanica Harriet Dart, joi, în runda a doua a turneului Australian Open, însă a reușit să se impună cu 6-2, 6-4, transmite Agerpres. ''A fost un pic periculos, mi-am pierdut un pic concentrarea, iar ea a început să joace foarte bine'', a declarat Halep, citată de site-ul oficial al turneului de la Melbourne. Românca a avut 5-1 în setul secund, dar Dart s-a apropiat la 5-4 și a ratat o minge de break, care au fi adus egalarea, 5-5.

''A fost mai dificil pentru mine să lovesc mingea, dar sunt bucuroasă că am încheiat meciul. Îmi place să joc sub presiune, e mai distractiv, mai interesant, însă prefer să închei când am oportunitatea'', a mai spus Halep, numărul trei mondial și a patra favorită la Australian Open.

Halep a obținut victoria după o oră și 17 minute, iar în turul următor o va înfrunta pe americanca Danielle Collins (cap de serie numărul 26) sau pe kazaha Iulia Putințeva. Dacă va câștiga și acest duel, va ajunge pentru al treilea an consecutiv în săptămâna a doua a turneului de Mare Șlem, după finala jucată în 2018 și optimile atinse anul trecut. ''Sunt încă departe de titlu, dar am amintiri frumoase. Din 2018 am făcut multe meciuri bune aici. Sper să îl reușesc (să îl câștig) pe al treilea aici'', a concluzionat Halep, campioană la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019.

Halep s-a amuzat și pe seama reacțiilor sale de nervozitate și a acordului cu antrenorul Darren Cahill de a dona 200 de dolari victimelor incendiilor de vegetație din Australia de fiecare dată când îl enervează pe acesta: ''Le numără și îmi e frică să întreb (cât am de plată)''. Ea a revenit și a spus apoi că va plăti cu plăcere, deoarece este pentru o cauză nobilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3629 secunde