Hagi, în comitetul de selecție al Programului Growth - Investim în copii, investim în viitor

345
Hagi, în comitetul de selecție al Programului Growth - Investim în copii, investim în viitor - hagi-1556208375.jpg

Articole recomandate

Patru foști mari sportivi români, Nadia Comăneci, Camelia Potec, Gabriela Szabo și Gheorghe Hagi, au acceptat să fie membri ai comitetului care va selecta proiectele depuse pentru finanțare în cadrul "Programului Growth - Investim în copii, investim în viitor", inițiat de Guvernul României, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Toți membrii comitetului țin să precizeze foarte clar că prezența în respectivul comitet nu reflectă niciun fel de simpatie politică, având în vedere că programul e inițiativa unui guvern susținut de un partid politic.

"Toți cei patru vor emite un vot de încredere pentru toate proiectele pe care le vor considera eligibile pentru initiațiva Growth - Investim în copii, investim în viitor într-un cadru de dezbatere complet apolitic. Alegerile lor vor veni în urma unei abordări imparțiale a fiecărui dosar, iar ei vor reprezenta o singură voce atunci când aprobă sau aleg un proiect eligibil pentru finanțare. Singura condiție ca un proiect să intre în dezbatere este să îndeplinească cerințele descrise în actele normative care reglementează înființarea programului", se arată în comunicat.

Nevoia demarării unui program de dezvoltare al sportului românesc se simte tot mai puternic în ultimii ani, potrivit comunicatului, care subliniază că tot mai rar sportivii din România ajung printre medaliații competițiilor internaționale de top, iar asta se întâmplă în principal pentru că România nu a mai avut o bază de selecție la nivelul copiilor și juniorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2649 secunde