Hagi are încredere în Ianis

117
Hagi are încredere în Ianis - hagi-1576666186.jpg

Articole recomandate

Ianis Hagi (21 de ani) trece printr-o perioadă delicată în Belgia, dar Gheorghe Hagi e convins că fiul său va reuși să se impună la Genk, relatează Digi 24.

"Regele" spune că Ianis a avut un an fantastic, iar în viitorul apropiat va deveni om de bază la Genk: "Ianis e al vostru, discutați cu el. E un sportiv român talentat, a ajuns la un nivel foarte înalt. El se simte bine, devine mai bun în fiecare zi. E mai matur în fiecare zi. Am mare încredere în el și în ceilalți copii care au fost la U21. Ne-au arătat că au talent".

"Ianis e bine, arată bine. Țineți minte că Ianis a avut un an fantastic. A câștigat trofee, a ajuns la Euro până în semifinale, a debutat în Champions League, a debutat în echipa națională... Are o perioadă în care joacă mai puțin, așa cum i se întâmplă oricărui fotbalist. El are un an foarte bun, asta e părerea mea", a spus Hagi, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Ianis Hagi nu a reușit până acum să se impună la Genk. Fiul lui Gheorghe Hagi a marcat 3 goluri în cele 18 meciuri în care a evoluat. Hagi Jr a fost transferat de Genk în vara acestui an, de la Viitorul Constanța, în schimbul sumei de 4 milioane de euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.291 secunde