Liga I de baschet masculin

"Gladiatorii din Tomis" trec Dunărea după cele două puncte

130

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța joacă sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17, în sala "Danubius", împotriva echipei gazdă CS Cuza Sport Brăila, în penultimul meci al fazei semifinale a Ligii l.

În tur, la Constanța, "Gladiatorii din Tomis" s-au impus cu 77-70, însă au avut de partea sa căldurosul public din Sala Sporturilor. De data aceasta, misiunea va fi una mult mai grea, împotriva unei formații care este cu un pas la turneul final, care a pierdut un singur meci pe teren propriu, în acest sezon, împotriva celor de la CN "Aurel Vlaicu". Semn că nu este invincibilă!

De partea cealaltă, constănțenii pregătiți de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici sunt obligați să câștige dacă vor să continue lupta pentru promovare, fără a mai sta la mâna rezultatelor obținute de contracandidatele sale, CSO Voluntari, CN "Aurel Vlaicu" București și CSM Ploiești.

Clasament: 1. CSU Știința București (21 puncte), 2. CS Cuza Sport Brăila (20 p), 3. BC Athletic Constanța (19 p), 4. CSO Voluntari (18 p), 5. CN "Aurel Vlaicu" (18 p), 6. CSM Ploiești (17 p), 7. CSM Sighetu Marmației (14 p), 8. CSM Mediaș (11 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3793 secunde