Liga Națională de baschet masculin

"Gladiatori" cu suflet mare

190

Articole de la același autor

Echipa constănțeană de baschet BC Athletic a fost învinsă, sâmbătă seară, la Sala Sporturilor, cu scorul de 77-83, de CSM Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa a II-a a Ligii Naționale masculine, Grupa B.

Ardelenii, cu mulți americani în lot, au dominat primul sfert (27-17), avantaj pe care l-au menținut și la pauză (43-35), apoi "Gladiatorii din Tomis" au revenit spectaculos și au preluat conducerea pe tabelă în sfertul trei (61-60), lăsând impresia să victoria nu le mai poate scăpa. Soarta întâlnirii s-a decis în sfertul patru, când oaspeții au fructificat plusul de experiență, tabela "înghețând" la 83-77 pentru Mediaș.

"A fost un meci disputat până în ultimul minut de joc. Pentru noi, urmează meciul din Cupa României, în deplasare, la Târgu Jiu, meci tur. Altfel, vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au încurajat și celor care au donat dulciuri pentru copiii din centrele de plasament din județul nostru", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș.

Cu ocazia meciului cu CSM Mediaș, conducerea clubului constănțean a organizat o acțiune umanitară, prin care au fost strânse dulciuri, sucuri și fructe pentru copiii din centrele de plasament din județ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Sport : BC Athletic, deplasare  la Voluntari
Pagina a fost generata in 0.3326 secunde