Gimnasta Silviana Maria Sfiringu, campioană națională absolută!

276
Gimnasta Silviana Maria Sfiringu,  campioană națională absolută! - gimnasta-1539620228.jpg

Articole de la același autor

Gimnastele legitimate la CS Farul Constanța au strălucit, în week-end, la Campionatul Național desfășurat în Sala "Olimpia" din Ploiești, acaparând podiumurile în urma unor evoluții foarte bune.

Cea care a reușit să obțină cele mai multe distincții a fost Silviana Maria Sfiringu, care a cucerit titlul la individual compus, cu 53.600, fiind urmată de colega sa Ioana Stănciulescu (53.300) și Nica Ivănuș (CNS Cetate Deva; 52.050).

Înaintea efectuării exercițiului la sol, la încălzire, cea mai în formă gimnastă a României, Denisa Golgotă, a resimțit o durere la picior și a decis să se retragă din concurs.

Cu două sportive pe podium la individual compus și cu Maria Holbură pe locul 6, CS Farul a devenit campioană națională, devansând echipele CNS Cetate Deva (Ioana Crișan, Carmen Ghiciuc, Nica Ivănuș) și CSM Onești (Laura Iacob, Anastassia Pascu, Agathe German).

În finalele pe aparate, Maria Sfiringu și-a continuat ascensiunea câștigând medaliile de aur la sărituri și sol, și bronzul la paralele.

Alte două medalii pentru CS Farul au fost câștigate de Maria Holbură - argint la paralele și bronz la sol.

v v v

În cadrul Campionatelor Naționale, fosta mare antrenoare și arbitru de talie mondială prof. Olga Didilescu, din Constanța, a intrat în posesia diplomei de onoare oferite de către Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Gimnastică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5474 secunde