Gimnastă de la CS Farul, multiplă medaliată la Naționalele de junioare

583
Gimnastă de la CS Farul, multiplă medaliată la Naționalele de junioare - gimnasta-1510682007.jpg

Articole de la același autor

La Deva, a avut loc etapa finală a Campionatelor Naționale individuale la gimnastică artistică rezervate junioarelor, acolo unde sportivele constănțene au strălucit. 


De departe, cea mai titrată sportivă a fost Silviana Sfiringu (junioare 2, nivel 4), de la CS Farul Constanța, medaliată cu aur la individual compus, argint la sărituri, paralele și bârnă, plus bronz la sol. Sportiva în vârstă de 13 ani este pregătită de colectivul lotului național de junioare de la Deva, acolo unde antrenează și constănțeanul Florin Uzum. 


Tot de la CS Farul, Maria Ceplinschi (j 2, niv. 4, antrenoare Carmen Traicu) a urcat de două ori pe podium - argint la sol și bronz la sărituri. De asemenea, a mai avut alte trei clasări aproape de podium: locul patru la bârnă și două locuri cinci la individual compus și paralele. Luiza Popa (j 2, niv. 4), aflată tot în pregătire la lotul național de junioare de la Deva, a obținut bronzul la bârnă și s-a clasat pe locul patru la individual compus, sol și sărituri. 


La junioare 2, nivelul 3, Sabrina Voinea Maneca (10 ani) a câștigat aurul la sărituri și două medalii de argint la individual compus și sol. Tânăra gimnastă este pregătită de mama sa, Camelia Voinea, fostă mare campioană. 


De la CSS 1 Constanța, Alexandra Patriche (j 2, niv. 4), pregătită de Sorin Bechir și Mădălina Hârbu, a câștigat medalia de bronz la paralele și a fost finalistă la trei aparate - paralele, sol și bârnă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Octombrie 2017
Stire din Sport : CS Top Start TT și CS Farul, pe podium
Pagina a fost generata in 0.4581 secunde