Gigi Becali, anunț BOMBĂ: Mircea Lucescu, manager general la FCSB

274
Gigi Becali, anunț BOMBĂ: Mircea Lucescu, manager general la FCSB - gigibecali-1565946364.jpg

Articole recomandate

Gigi Becali și-a prezentat planul pe termen mediu, după ce echipa sa, FCSB, s-a calificat în play-off-ul Europa League, după 1-0 în deplasare, cu Mlada Boleslav. Patronul vicecampioanei vrea să își construiască proiectul în jurul marelui Mircea Lucescu, pe care îl vrea manager general.


Becali visează la Mircea Lucescu. Mutarea părea imposibilă, însă finanțatorul roș-albaștrilor are încredere că deține suficiente atuuri pentru a-l convinge pe cel mai mare tehnician din istoria României. "Il Luce" nu ar urma să se așeze pe banca tehnică, ci va îndeplini rolul de manager general.

Pentru a-l conduce pe Lucescu, Becali a făcut deja un transfer important, după cum singur a dezvăluit și pregătește aducerea unui alt tehnician în locul lui Andronache.

"Mircea Lucescu a plecat la Kiev, are acolo niște propuneri. Am înțeles că se întoarce mâine și vom discuta. Eu am niște planuri cu el, nici nu i-am spus lui. Îl vreau supervizor, manager general. I-am zis: "Ești nume prea mare, nu îndrăznesc să îți propun nimic". Dar dacă ne calificăm în grupe, alta e situația", a spus Becali la ProX.

Patronul FCSB speră să îl aducă pe "Il Luce" la FCSB, însă gloria lui Dinamo nu ia în calcul foarte serios acest lucru, cel puțin pentru moment. Totuși, cel mai titrat antrenor român a acceptat să îl ajute pe latifundiar.

Concret, Lucescu va fi alături de jucători și va încerca să îi capaciteze mental în preliminariile Europa League. În turul cu Mlada, i-a îmbărbătat la confruntarea de la Giurgiu și, din câte se pare, la fel se va întâmpla și la viitoarea confruntare cu Vitoria Guimaraes. De altfel, acesta e și motivul pentru care "Il Luce" a luat notițe: vrea să fie alături de FCSB și să o ajute să forțeze calificarea în grupele EL.

Ce i-a promis Becali lui Lucescu

În vârstă de 74 de ani, "Il Luce" este liber de contract, după despărțirea de naționala Turciei. Deși varianta venirii la FCSB pare una fantezistă la prima vedere, sursele Digi Sport susțin că Becali va face tot posibilul pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu să accepte oferta.

Lucescu ar urma să fie implicat în toate deciziile luate la gruparea roș-albastră: ar pregăti echipa, s-ar ocupa de transferuri, dar și de strategia de viitor. Adică exact ceea ce-și dorește antrenorul român la clubul cu care va semna.

Gigi Becali ar urma să stea deoparte și să-i lase puteri depline lui Mircea Lucescu. Acesta este singurul om în care patronul vicecampioanei are încredere totală să-i lase clubul pe mână. Totuși, o colaborare în adevăratul sens al cuvântului nu are șanse mari de reușită. Probabil, Lucescu se va mărgini să fie doar un sfătuitor pentru FCSB, în preliminariile Europa League.

Ultima ipoteză legată de venirea lui "Il Luce" fusese lansată de Gheorghe Chivorchian, fostul oficial de la FRF. Acesta a prezentat o posibilitate neașteptată: Lucescu ar urma să fie investitor, alături de Becali.

"Probabil, Mircea Lucescu are în plan să fie investitor, alături de Gigi Becali! Să fie un partener pentru Gigi Becali! Se vorbește în lumea fotbalului. Asta ar putea fi singura explicație pentru prezența lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB!", a spus Chivorchian, la Pro X.

Aceast variantă a fost imediat demontată de marele antrenor. "Nu există o asemenea problemă! E o invenție", a fost reacția lui Mircea Lucescu, pentru Gazetă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6929 secunde