"Ghindele", șanse de calificare la JO de la Tokyo 2020

507

Articole de la același autor

Naționala feminină de rugby în 7 a României se reunește luni, 8 iulie, pentru a pregăti participarea la turneul olimpic ce va avea loc, în zilele de 13 și 14 iulie, la Kazan (Rusia). Câștigătoarea competiției se califică direct la Jocurile Olimpice de Vară, în timp ce ocupantele locurilor 2 și 3 vor merge în recalificări, la un nou turneu olimpic, ultimul la care pot obține biletele pentru Tokyo 2020. 


Cantonamentul are loc la Complexul Sportiv Snagov, între 8 și 11 iulie, după care echipa va pleca la Kazan. Staff-ul tehnic (Neculai Tarcan - antrenor; Valentin Toma - kinetoterapeut; Alexandru Lupu - manager) a selectat 15 jucătoare: 13 provin de la echipe din țară, iar două sunt straniere, evoluând la echipe din Spania, respectiv Irlanda. 
"Ghindele" au câștigat etapa a doua a Rugby Europe Women Trophy de la Lisabona și au terminat pe locul secund în prima etapă de la Budapesta, la finalul acestei ediții a competiției ocupând locul 2 în clasamentul general. Acest lucru le-a adus atât promovarea, în premieră, în Grand Prix Series, eșalonul de elită al 7’s european, cât și calificarea la turneul olimpic de la Kazan, informează frr.ro. 


La Kazan, România se va afla în Grupa C, alături de echipele Spaniei, Irlandei și Cehiei. 
Meciurile pot fi urmărite în direct pe Rugby Europe.Tv. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7108 secunde