Gheorghe Hagi îl susține pe Ionuț Lupescu la șefia FR de Fotbal

212
Gheorghe Hagi îl susține pe Ionuț Lupescu la șefia FR de Fotbal - gheorghehagi-1519744490.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul formației FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, la lansarea candidaturii lui Ionuț Lupescu la președinția Federației Române de Fotbal, că speră ca fostul său coleg de la echipa națională "să ducă România acolo unde îi este locul".


"Este momentul lui Ionuț Lupescu. Îl știm toți, un om pregătit, un om cu experiență, un om echilibrat, un om cu personalitate. Și-a luat această responsabilitate și va merge să lupte pentru a câștiga alegerile. Noi suntem împăcați că există și o alternativă sportivă la funcția de președinte, că avem și un om care a jucat fotbal, dar care a lucrat și în administrație. În afară de faptul că a fost un coleg de-al nostru, e îndeajuns să spui despre el că a lucrat în administrația UEFA timp de șase ani. Lupescu e pregătit, atât administrativ, cât și tehnic, nu sunt dubii din acest punct de vedere. A acumulat experiență la nivelul cel mai înalt. E important că el a venit să intre în această competiție și sperăm ca el să ducă România acolo unde îi e locul", a spus Hagi. 


Fostul internațional Ionuț Lupescu, care a ocupat până de curând funcția de director al Comisiei Tehnice a UEFA, și-a lansat oficial, luni, candidatura la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal programate la 18 aprilie. 


În vârstă de 49 de ani, Ionuț Lupescu este primul candidat la președinția FRF care își lansează oficial candidatura. Până în prezent și-au mai anunțat intenția de a candida actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și foștii fotbaliști Marcel Pușcaș și Sorin Răducanu. 


Răzvan Burleanu conduce Federația Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câștigat alegerile pentru președinție în dauna celorlalți trei candidați: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian și Sorin Răducanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Februarie 2018
Stire din Sport : FC Viitorul, antrenament pe teren sintetic
Pagina a fost generata in 0.3947 secunde