Gerard Pique va deveni patronul clubului FC Andorra

165
Gerard Pique va deveni patronul clubului FC Andorra - gerardpi-1544615816.jpg

Articole recomandate

Fotbalistul spaniol Gerard Pique, fundașul echipei FC Barcelona, va deveni patronul clubului FC Andorra, acordul urmând să fie anunțat în mod oficial în următoarele zile, anunță cotidianul "Diari d'Andorra".

Tranzacția este efectuată prin intermediul companiei Kosmos, deținută de internaționalul spaniol, implicată și în organizarea noii Cupe Davis la tenis.

Fondat în 1942, clubul FC Andorra activează în prezent în campionatul regional catalan. În 1994, FC Andorra a câștigat Cupa Cataloniei, după ce a învins-o în semifinale pe FC Barcelona, iar în finală pe Espanyol Barcelona.

Într-un interviu acordat recent publicației "L'Equipe Magazine", Gerard Pique anunțase că intenționează să cumpere un club de fotbal și să creeze o nouă competiție fotbalistică.

"Lucrez la două proiecte. Unul este să cumpăr o echipă. Din păcate, nu pot să vă spun mai mult. Celălalt este să creez o nouă competiție în fotbal sau să utilizez o competiție deja existentă. Nu pot să spun mai mult, însă sunt două proiecte foarte frumoase", a spus fotbalistul în interviul respectiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2833 secunde