Galerie foto. HCM Constanța se menține în fotoliul de lider

171

Articole de la același autor

Marți seara, la Sala Sporturilor, HCM a învins CSU Suceava, scor 37-31, în meciul contând pentru etapa a 25-a a Ligii Naționale de handbal masculin. În primele minute ale jocului, oaspeții s-au impus, însă gazdele au egalat (6-6), după care s-au desprins încet, dar sigur și au încheiat prima repriză cu un avantaj de șapte puncte, 23-16. În a doua repriză de joc nici nu s-a pus problema, HCM a dictat jocul. Antrenorul Zvonko Sundovski a decis să odihnească titularii și i-a introdus în teren pe Gal, Subțirică, Claudiu Șimicu și Bucătaru, cei doi din urmă fiind introduși în ultimele minte de joc, când victoria era obținută. 


Pentru Constanța au marcat: Humet 9 goluri, Cutura 6, Cristescu 5, Toma 4, Buricea 4, Rakcevic 3, Gal 2, Subțirică 2 și Baican și Vujadinovic, câte unul. 


"Este o victorie muncită, Suceava a venit să facă un meci bun. Ne-au alergat, ne așteptam la asta. Este un meci de pregătire pentru noi și sperăm să facem două meciuri extraordinar de bune în Baia Mare", a declarat căpitanul Toma.


Meciul dintre HCM Constanța și CSU Suceava a fost primul din etapa a 25-a. Constănțenii se mențin pe primul loc în ierarhie, cu 48 de puncte. Miercuri, se vor disputa și celelalte cinci meciuri ale etapei. În această manșă, Știința Municipal Bacău stă.

În, week-end, la Baia Mare, HCM va înfrunta HCM Minaur Baia Mare, pentru un loc în finala Cupei României. În cealaltă partidă din semifinale, se vor întâlni HC Odorhei și Energia Lignitul Pandurii Târgu Jiu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5998 secunde