Gabi Balint A FĂCUT INFARCT! A fost supus unei intervenții chirurgicale

15745
Gabi Balint A FĂCUT INFARCT! A fost supus unei intervenții chirurgicale - gabibalint-1569068866.jpg

Articole recomandate

Gabi Balint a suferit un infarct în cursul zilei de sâmbătă. Fostul mare internațional a fost supus unei operații, la Spitalul Fundeni din Capitală. Starea sa este stabilă în prezent, după operația de montare a trei stenturi la inimă.


Gabi Balint a comunicat deja cu apropiații săi, după ce i s-au implantat trei stenturi la inimă.

Gabi Balint s-a aflat joi seara în studioul celor de la Digi Sport, pentru a comenta partida dintre CFR Cluj și Lazio din Europa League.

A fost ultima sa apariție publica înainte ca starea de sănătate să i se agraveze, relatează sport.ro. 


Gabi Balint (56 ani) și-a început cariera la Gloria Bistrița, pentru ca mai apoi să joace pentru echipa Steaua București din 1980 până în 1990.


Face parte din generația de aur, alături de Gică Hagi și Gică Popescu,


A făcut parte din super-echipa Stelei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 și apoi Supercupa Europei, în 1987.


A jucat pentru echipa națională a României și a bifat 34 de apariții, marcând 14 goluri.


În anul 1994 și-a început cariera de antrenor în calitate de secund la naționala României. Prima experiență ca antrenor principal a fost în 1999, la Sportul Studențesc.


În 2001, a fost secundul pentru Anghel Iordănescu și Gheorghe Hagi la echipa națională a României, iar în 2002 a făcut pasul în Moldova, la Sheriff Tiraspol. După opt ani a fost numit selecționerul Moldovei, cu un palmares de 17 partide.


Ultima echipă antrenată a fost CSU Craiova, în 2014. În prezent, fostul mare fotbalist este analist la un post TV de sport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7956 secunde