Frontiera Tomis participă la Naționalele de oină în sală

168
Frontiera Tomis participă la Naționalele de oină în sală - frontieratomis-1575668313.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român organizează, în perioada 7-8 decembrie, Campionatele Naționale de oină în sală pentru juniori I și seniori. Competițiile vor avea loc la Roman. 


La Campionatul Național de oină în sală pentru seniori, care va avea loc, sâmbătă, cu începere de la ora 9.00, vor participa șase echipe: Frontiera Tomis Constanța, Biruința Gherăești, Stejarul Pârcovaci, Avântul Frasin, Spicu Horia și Straja București. 
La Campionatul Național de oină în sală pentru juniori I, care va avea loc, duminică, de la ora 9.00, vor participa cinci echipe: SC Cronos Bârlad, Biruința Gherăești, Stejarul Pârcovaci, Avântul Frasin și Spicu Horia. 


"Încheiem anul 2019 cu două competiții extrem de puternice. A fost un an plin pentru sportul nostru național și promitem un 2020 la fel. La Roman, va fi sigur o luptă palpitantă atât la seniori, cât și la juniori", a declarat președintele Federației Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5172 secunde