FRH taxează HC Dobrogea Sud, în urma celor întâmplate la Turda

933
FRH taxează HC Dobrogea Sud, în urma celor întâmplate la Turda - handbalfrh-1497438558.jpg

Articole de la același autor

Comisia Centrală de Disciplină (CCD) a Federației Române de Handbal a decis sancționarea clubului AHC Dobrogea Sud Constanța cu penalitate 5000 lei și suspendarea jucătorului Ionuț "Rudi" Stănescu pentru două etape, plus o amendă de 1000 lei, "pentru inițierea și amenințarea de retragere a echipei de pe teren, cu revenire și reluare a jocului", în meciul decisiv al finalei mici din Liga Națională, de la Turda, din 7 iunie. 


În finalul acelei partide, președintele-jucător Ionuț "Rudi" Stănescu n-a mai suportat arbitrajul jenant al celor doi centrali și a cerut colegilor săi să iasă de pe teren, în semn de protest, fiind cu greu liniștit de către coechipieri.


FRH mai adaugă la colecție o decizie controversată, aberantă, împotriva celor de la HC Dobrogea Sud Constanța. În loc să analizeze evoluția lamentabilă a celor doi arbitri Stark și Stefan, FRH-ul s-a mulțumit să mai smulgă niște bani de pe litoral.


În meciul decisiv, cei doi arbitri au făcut tot posibilul ca HC Potaissa Turda să se impună, și să obțină medaliile de bronz. Probabil, era prea rușinos pentru o Federație ca o echipă nou-promovată să termine pe podiumul Ligii Naționale. Cei doi arbitri au judecat fazele așa cum și-au dorit, bătându-și joc, astfel, de toată munca depusă de handbaliștii constănțeni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2153 secunde