FRF propune extinderea termenului de finalizare a competițiilor interne

155
FRF propune extinderea termenului de finalizare a competițiilor interne - ss-1585591417.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Fotbal a anunțat, luni, pe site-ul său oficial, că va propune UEFA, în videoconferința programată la 1 aprilie, extinderea termenului de finalizare a competițiilor interne, fixat în prezent de forul continental pentru 30 iunie, relatează Agerpres.

"Având în vedere evoluția pandemiei COVID-19, UEFA a stabilit o videoconferință cu reprezentanți ai tuturor celor 55 de federații naționale, dedicată situației reprogramării tuturor partidelor din diferite competiții. Discuțiile vor avea loc miercuri, 1 aprilie, de la ora 13:00, ora României. FRF va propune extinderea termenului de 30 iunie, stabilit de UEFA în data de 17 martie, cu scopul de a se obține mai mult timp pentru finalizarea competițiilor interne. Termenul stabilit în prezent ca fiind cel mai apropiat pentru reluarea competițiilor fotbalistice din România este 16 mai 2020, dacă situația privind epidemia COVID-19 se va îmbunătăți în jurul acestei date", se arată pe site-ul citat.

Pe ordinea de zi a videoconferinței UEFA se află următoarele puncte: meciurile echipelor naționale programate în iunie; competițiile europene intercluburi - posibilitățile de a le încheia pe cele din actualul sezon și impactul asupra celor din sezonul viitor; situația contractuală a fotbaliștilor și perioadele de transfer; licența UEFA și fair-play-ul financiar; preliminarii EURO feminin; preliminarii EURO U21; situația competițiilor selecționatelor de juniori, masculin și feminin, U17 și U19, precum și turneele internaționale de dezvoltare U16.

De asemenea, în cadrul videoconferinței se va analiza situația din fiecare țară în ceea ce privește competițiile naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4283 secunde