FRF a depunctat opt cluburi pentru sezonul 2015-2016

133

Articole de la același autor

Comisia pentru acordarea licenței cluburilor, din cadrul Federației Române de Fotbal, a sancționat opt cluburi - șapte din Liga I și unul din Liga a II-a - cu deducerea de puncte din clasamentul pentru sezonul 2015-2016, pentru neîndeplinirea cerințelor minime ale criteriilor de licențiere, informează Agerpres.

Cu câte nouă puncte au fost penalizate Ceahlăul Piatra Neamț și divizionara secundă Metalul Reșița, cu retragerea a șase puncte au fost sancționate Petrolul Ploiești și CFR Cluj și cu trei puncte au fost penalizate Rapid București, Oțelul Galați, FC Brașov și Universitatea Cluj.

De asemenea, Universitatea Cluj a primit o amendă de 50.000 de lei, iar Metalul Reșița, una de 180.000 de lei.

În cazul cluburilor Petrolul, Rapid, Oțelul, Univer-sitatea Cluj, CFR Cluj, FC Brașov și CSM Rm. Vâlcea (acesta din urmă din Liga II-a) comisia a decis "monitorizarea la 30 septembrie a informațiilor financiare previzionate".

Sancțiunile se aplică doar cluburilor participante în Liga I în sezonul 2015-2016 de Liga Profesionistă de Fotbal, pe baza raportului întocmit de managerul de licențiere și a deciziilor rămase definitive prin neapelare sau rămase irevocabile prin nerecurare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde