Fotbalul românesc, paralizat de vremea rea!

137

Articole de la același autor

Partidele din prima etapă a play-off-ului și play-out-ului Ligii I la fotbal, programate la sfârșitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, a declarat, miercuri, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan.


"Cluburile ne-au trimis solicitări pentru amânarea acestei etape și am decis în consecință. S-a făcut o hârtie și s-a decis amânarea acestei etape din cauze excepționale. Din cauza zăpezii multe din terenuri sunt impracticabile, iar riscul de accidentări pentru jucători este ridicat. Această etapă se amână cu o săptămână. Deci practic play-off-ul și play-out-ul se vor încheia cu o săptămână mai târziu decât era prevăzut inițial", a spus Justin Ștefan, citat de Agerpres.


Conform programării inițiale, la acest sfârșit de săptămână trebuiau să se dispute următoarele partide: Play-off, etapa 1 - sâmbătă, 3 martie -CS Universitatea Craiova - FC Astra Giurgiu (ora 17,30); FCSB - FC Viitorul (19,00); CFR Cluj - CSM Poli Iași (20,00) - FC Botoșani - Juventus București. Dinamo - Gaz Metan Mediaș ,Concordia Chiajna - ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe, FC Voluntari - ACS Poli Timișoara.


De asemenea, s-a amânat și partida dintre CSU Craiova și Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, ce ar fi urmat să se dispute, astăzi, de la ora 20.30. Oficialii din Bănie vor face tot posibilul ca meciul să aibă loc duminică, 4 martie, de la aceeași oră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Februarie 2018
Stire din Sport : FC Viitorul, antrenament pe teren sintetic
Pagina a fost generata in 1.3858 secunde