Fotbalul feminin constănțean supraviețuiește!

286
Fotbalul feminin constănțean supraviețuiește! - fotbalul-1501139467.jpg

Articole de la același autor

Reluarea pregătirilor pentru noul sezon al Ligii I de fotbal feminin a coincis și cu apariția convocării fotbalistelor constănțene la loturile naționale. 

Astfel, Daniela Dumitru, de la Selena SN Constanța, este convocată pentru a cincea oara la o nouă acțiune a lotului U19. Tricolorele se vor reuni pe 2 august, la Timișoara, unde va avea loc un mini-cantonament de pregătire, urmând ca, pe 6 august, să se facă deplasarea în Serbia, la Subotica, pentru două meciuri amicale în compania selecționatei similare a Serbiei. Tot la această acțiune a lotului U19, în atenția selecționerilor Florin Bugar (Timișoara), Diana Gidu (Constanța) și Daniel Gherasim (antrenor cu portarii - FRF) este și portarul echipei de la malul mării, Mădălina Grecu. 

Alte trei componente ale echipei Selena SN Constanța sunt prezente pe listele lotului U17. Este vorba de Mihaela Ivan, Diana Constantin și Adina Duță.

Acțiunile desfășurate de cele două loturi fac parte din programul de pregătire în vederea calificărilor la Campionatele Europene, ce vor începe în luna septembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8838 secunde